Audio & Hifi

Audio Componenten kopen waar moet je op letten?

HiFi Outlet heeft een uitgebreid assortiment aan audio componenten. Onder audiocomponenten vallen apparaten als een a/v receiver, stereo versterker, d/a converter, voorversterker etc. een goed audiocomponent is essentieel voor je hifi set en bepaald voor een belangrijk gedeelte het geluid dat je hifi set weergeeft. Een versterker of a/v receiver is het hart van je installatie het is dus belangrijk dat je bij de aankoop van een audiocomponent nagaat wat je wensen zijn.

Waar moet je op letten bij jouw aanschaf?

Het belangrijkste audiocomponent van een installatie is een versterker. Meest voorkomende varianten zijn een stereo versterker of een a/v receiver. Wanneer je traditioneel naar een stereo paar luidpsprekers luistert is een stereoversterker de beste keuze. Voor een meer kanaals home cinema systeem met bijv. Dolby Atmos heb je een a/v receiver nodig. Belangrijke vraag is altijd of je alle extra functies nodig hebt? Ga je een 2e zone gebruiken? Luister je in 5.1 of 9.2 etc.? Gebruik je het niet bespaar dan geld en koop een goedkoper model, want het verschil qua vermogen etc. is minimaal binnen een line-up van een merk.

HiFi en internet zijn niet meer los van elkaar te zien. Muziek en films stream je tegenwoordig in hoge kwaliteit. Daarom hebben bijna alle audiocomponenten functies als Wifi, Bluetooth, Airplay, digitale aansluitingen etc. aan boord. De voornaamste verschillen zitten hem in de klankkleur en kwaliteit van de audiocomponenten. HiFi Outlet is officieel dealer van al haar merken waardoor je bij de aankoop van een audiocomponent verzekerd bent van een goede service. Aangezien wij voornamelijk met top merken als Denon, Onkyo, Yamaha, Pioneer, Marantz, Harman Kardon etc. werken ben je altijd up to date qua functionaliteiten en verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig audiocomponent

HiFi Outlet helpt bij je keuze voor het juiste audiocomponent

Twijfel je of een bepaald audiocomponent bij je huidige set past of krachtig genoeg is voor een bepaalde speaker neem dan contact op met de klantenservice van HiFi Outlet. Veel audiocomponenten zijn vanuit voorraad leverbaar, zo niet dan zijn ze er snel via de officiële importeur. Wanneer je technische vragen hebt of graag een offerte wilt voor een bepaald merk of type audiocomponent neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van HiFi Outlet, Kortom, alle soorten audiocomponenten bestel je snel, makkelijk en veilig via HiFi Outlet.

Loading...