A/V Receivers

Een A/V receiver voor de ultieme bioscoopervaring

Om een bioscoopervaring in je eigen huis te creëren, komt een A/V receiver om de hoek kijken. Deze zorgt voor een optimaal surround geluid, het zogenaamde bijpassende bioscoopgeluid. Bij een concert kies je bijvoorbeeld voor de surround mode ‘stadium’ en bij klassieke muziek voor ‘hall’. Met één druk op de knop dompel je, je onder in een realistische atmosfeer.

Waar moet je op letten wanneer je een receiver gaat kopen?

Wanneer je van plan bent een A/V receiver te kopen, moet je vooral op de surround opstelling letten. Deze wordt met 2 cijfers weergegeven. Een 7.2 kanaals A/V receiver wil bijvoorbeeld zeggen dat je er 7 speakers en 2 subwoofers op aan kunt sluiten: 2 frontspeakers, 1 centerspeaker, 2 zij-achterspeakers en 2 achterspeakers.

Ook zijn er een aantal extra features mogelijk, zoals multi-zone audio en online-streamingdiensten als Spotify. Receivers met een platenspeleraansluiting (phono) maken het mogelijk om jouw favoriete platen te blijven luisteren via je platenspeler. Met een voorversterker is dit ook mogelijk op receivers zonder platenspeleraansluiting. Internetradio kun je je beluisteren via receivers met een netwerkaansluiting (ethernet). En dit is slechts een kleine greep uit de vele verbluffende mogelijkheden!

Bekijk ons aanbod receivers online

Ben je overtuigd en wil je een receiver kopen? In ons aanbod vind je meerder grote merken als Pioneer en Yamaha. Een A/V receiver is onmisbaar in een goede home cinema set, maar ook wanneer jouw soundbarsysteem al over een receiver beschikt, kan een standalone A/V receiver kopen je net dat beetje extra bieden. En voor een complete ervaring dien je ook de juiste speakers te hebben. Deze moeten het geluid van de A/V receiver namelijk op je overbrengen.

Je kunt al onze producten, waaronder een receiver, kopen in onze webshop. Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling al binnen 1-2 werkdagen in huis, tenzij anders vermeld. Onze medewerkers helpen je met hun vakkennis en jarenlange ervaring graag bij jouw keuze. Bekijk op je gemak thuis op de bank ons gevarieerde assortiment producten die stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit zijn. Scherpe prijzen, en dát voor de ultieme bioscoopervaring!

Loading...