Blu-ray spelers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Beste blu-ray speler – blue-ray die uitblinkt in kwaliteit

Op een Full-HD tv komt een blu-ray speler het beste tot zijn recht. Een blu-ray speler geeft beelden namelijk ook weer in Full-HD kwaliteit, in tegenstelling tot een dvd-speler. Hetzelfde geldt voor 3D weergave. Wil je een 3D film kijken, dan dienen zowel je tv als blue-ray dit te kunnen. Hiervoor is een LED of plasmascherm noodzakelijk dat HD-ready is. Maar dan heb je ook een uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit!

Muziek luisteren via blue-ray

Op een blue-ray kun je nog steeds je gewone cd’s draaien. Om de audioformaten Dolby Digital en DTS te ondersteunen, kunt je niet zonder een blu-ray speler. Voor de hogere geluidskwaliteit Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD of DTS HD moet je ook een receiver hebben die deze audiosignalen aankan.


Wat is de beste blu-ray speler?

HiFi Outlet is dé webshop op het gebied van hifi, audio en video. Al onze producten bevinden zich in het topsegment. Wanneer je voor een betere blue-ray kiest, kun je deze op je thuisnetwerk aansluiten waardoor je ook video’s van je pc kunt streamen. Met de extra BD-Live functie kun je toegang krijgen tot interactieve extra content, zoals online games.


Andere features die een blu-ray speler kan hebben, zijn Smart TV (controleer wel altijd hoe uitgebreid het Smart TV platform van de fabrikant is), een ingebouwde SD-card reader voor het opslaan van BD-Live materiaal en extra hdmi en audio-uitgangen. Maar wat nu de beste blu-ray speler is? Dat bepaal je toch echt zelf. Hoe meer features, hoe meer je uiteraard betaalt maar hoe intenser je wellicht geniet.

Eenvoudig online te bestellen

Welke blue-ray voor jou ook uitblinkt in compromisloze kwaliteit en een ongelooflijke veelzijdigheid en wat je ook overhebt voor entertainment, bij HiFi Outlet weet je in ieder geval dat je een buitengewone High End speler koopt voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bestel direct online en geniet al binnen twee werkdagen van je alleskunner met een indrukwekkende film- en muziekervaring! Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze specialisten met jarenlange ervaring en toonaangevende vakkennis staan je graag te woord om jouw shopervaring zo plezierig mogelijk te maken.

Loading...