CD spelers

Cd-speler kopen

Voor muziekliefhebbers die genieten van de concrete ervaring van het spelen van een fysieke bron behoudt de cd zijn blijvende aantrekkingskracht. De technologie heeft zich in de loop der jaren kunnen ontwikkelen waardoor een loepzuiver en kristalhelder geluid je ruimte vult.

Wanneer je voornemens hebt om een cd-speler te kopen, dan kun je de volgende aandachtspunten in gedachten houden bij het kopen. Een extra digitale (optische of coaxiale) uitgang zorgt ervoor dat digitale gegevens naar andere digitale hifi componenten overgedragen kunnen worden, wat met minder verlies van kwaliteit gepaard gaat dan bij een analoge uitgang. Is het daarnaast mogelijk CD-R, CD-RW, WMA en mp3 af te spelen? En SACD, wat een hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen een meerkanaalsopname heeft? En wil je graag gebruik kunnen maken van een cd-wisselaar of kunnen streamen via Bluetooth, AirPlay of Spotify? Of wat dacht je van een slot-loading cd-mechanisme, een dimbaar display en een triggeringang?

Cd-spelers uit het topsegment

De cd-spelers die je in het gevarieerde assortiment van av trader vindt, zijn niet zomaar de ‘normale’ cd-spelers, het zijn de paradepaardjes van topklasse merken. Vele merken zijn van Japanse herkomst: Denon met zijn volle, warme geluid, Onkyo met zijn pittige en dynamische klankkleur en Rotel met zijn directe en pittige klankkleur.

Naast een onfeilbare geluidsproductie mag een cd-speler ook best gezien worden. Omdat een cd-speler meestal op een prominente, zichtbare plek in huis staat, mag je ook best even stilstaan bij het design en een onbezorgd gebruiksgemak. Dat draagt tenslotte allemaal bij aan een positieve luisterervaring.

Binnen twee werkdagen in huis

Heb je hem gevonden, die cd-speler met een hoogwaardig audio ontwerp en zorgvuldig geselecteerde onderdelen? Dan wil je deze cd-speler natuurlijk kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs en wilt je er het liefst morgen al van genieten. Ook daarvoor ben je bij av trader aan het juiste adres. Wanneer je besluit bij ons je cd-speler te kopen, profiteer je van snelle levertijden, scherpe prijzen en een toonaangevende klantenservice. Wat wil je nog meer?


Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag tijdens je zoektocht en bij jouw aankoop!

Loading...