Netwerkspelers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Netwerkspeler kopen? Waar moet je op letten?

Spotify, Airplay, Deezer, Tidal, Napster. Als je één of meerdere audio streaming diensten gebruikt, is een netwerkspeler wellicht voor jou de slimme keuze. Stuur de audio rechtstreeks door naar je audiosysteem. Switchen tussen nummers, volume controle en playlists afspelen doe je gewoon via je smartphone of tablet. Je kunt ook je eigen muziek vanuit je mobile device, PC of NAS-systeem streamen.

Om directe audiostreaming mogelijk te maken heb je de keuze uit een aantal opties. Wil je je bestaande audioapparatuur behouden kun je kiezen voor een losse ontvanger van bijvoorbeeld QED en Bluesound. Je sluit deze aan op je huidige apparatuur door middel van een 3.5mm Aux kabel of tulpstekker. De afzonderlijke merken hebben ieder hun eigen app om de apparaten aan te sturen. Let goed op of je gewenste streamingdienst door het apparaat wordt ondersteund. Een andere mogelijkheid is het om een A/V receiver aan te schaffen met ingebouwde wifi en streamingmogelijkheden. Heeft u een muziekcollectie met HD Audio zoals FLAC of ALAC let er dan op dat de netwerkspeler dit ondersteund.

Ons Assortiment met netwerkspelers

Op deze pagina vind je een selectie van top netwerkspelers van o.a Onkyo, Pioneer, Denon en Marantz. Zowel om aan te sluiten op je bestaande apparatuur als de complete A/V receivers speciaal ingericht voor streaming. Kijk ook eens naar ons gewone assortiment A/V receivers, ook hier zijn modellen bij met WiFi on board. Heb je nog vragen over netwerkspelers, kun je altijd met ons contact opnemen.

Loading...