Platenspelers

Platenspeler kopen

Je hoeft langspeelplaten niet te laten verstoffen op zolder, de LP is namelijk aan een opmars begonnen. Nummers van artiesten zijn naast in iTunes ook steeds vaker op vinyl te beluisteren. LP’s van je oude of nieuwe muziekhelden luister je op de ‘ouderwetse’ manier op een moderne platenspeler. Platenspelers kun je onderverdelen in drie types.

Draagbare platenspeler

Door het handige design in koffervorm kun je een draagbare platenspeler overal goed beschermd mee naartoe nemen. Deze platenspeler is wel beperkt in zijn functies.

Ingebouwde platenspeler

Er zijn volledige muziekinstallaties te koop waar een platenspeler ingebouwd is. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook LP’s branden op cd en deze cd’s direct beluisteren.

Platenspeler met radiofunctie

Deze platenspeler zit eigenlijk tussen bovenstaande platenspelers in wat betreft het aantal functies. Je kunt er radio mee beluisteren en LP’s converteren naar digitale bestanden via USB en je kunt de platenspeler in verbinding brengen met bijvoorbeeld je smartphone.

Naast bovenstaande types kun je kiezen voor een snaaraandrijving of de onderhoudsvrije directe aandrijving en een automatische of halfautomatische platenspeler. Controleer daarnaast of je receiver een phono-ingang heeft. Anders kun je beter een platenspeler kopen met geïntegreerde voorversterker of een losse phono versterker.

Platenspelers online bestellen

Ook een platenspeler kun je online kopen bij HiFi Outlet. Wanneer je uit bovenstaande keuzemogelijkheden je ideale platenspeler hebt gekozen, is het design ook nog een factor om rekening mee te houden. Een platenspeler kopen om deze vervolgens ergens onzichtbaar voor het oog te plaatsen, is bijzonder jammer. Een houten platenspeler met walnoot fineer mag namelijk best gezien worden!


Onze merken Teac, Music Hall, Pro-Ject etc. combineren design, knowhow en pure klasse. Ze zijn niet alleen een begrip op het gebied van esthetiek en muzikaliteit maar ook wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt voor de meest scherpe prijzen een platenspeler kopen die zich in het topsegment van zijn vakgebied bevindt.

Vragen?

HiFi Outlet geldt niet voor niets als dé specialist op het gebied van hifi, audio en video. Heb je vragen over een specifiek model of merk, over resonanties of vibraties of over het aankoopproces of onze voorwaarden? Onze vakkundige specialisten staan voortdurend voor jou klaar om je met hun knowhow te helpen bij iedere stap in je aankoopproces.

Loading...