Stereo Receivers

Stereo receiver

Een stereo receiver of tuner versterker voor de optimale stereoweergave geniet nog steeds de voorkeur bij echte muziekliefhebbers. Ook bij de steeds populairder wordende home cinema systemen kunnen stereo receivers een centrale rol blijven vervullen, omdat muziek over het algemeen in stereo wordt opgenomen.

Het verschil tussen stereo receivers en surround receivers

Het voordeel van een stereo receiver is dat deze een ingebouwde tuner heeft, in tegenstelling tot versterkers, zodat je deze niet los hoeft te kopen. Surround receivers presteren minder goed in stereoweergave, ook al hebben ze meer versterkers dan stereo receivers, waardoor ze wel beter presteren in de surround weergave van filmgeluid. Ook hebben deze receivers de nieuwste features, zoals internetradio, netwerkstreaming en online-streamingdiensten als Spotify.

De stereo receivers van HiFi Outlet

Je hoeft echter niet bang te zijn dat stereo receivers ver achtergebleven zijn in ontwikkeling. Zeker onze innovatieve merken Harman Kardon, Onkyo, Pioneer en Yamaha zullen je in positieve zin verrassen. Zowel analoge als digitale ingangen, de mogelijkheid om in het thuisnetwerk opgenomen te worden, streamen via Bluetooth / AirPlay / Spotify, een USB-ingang en phono-ingang voor je LP’s, draadloze besturing via een app, een iPod Dock poort, het zijn slechts enkele features waaruit blijkt dat een moderne stereo receiver zijn mannetje staat. Een gestroomlijnd ontwerp maakt het plaatje compleet.

Een stereo receiver online bestellen

Een indrukwekkend geluid voor een scherpe prijs! Je kunt op je gemak ons aantrekkelijke assortiment bekijken, van betaalbare en veelzijdige instapmodellen tot de elite klasse voor een superieure sound. Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende merken en types stereo receiver? Laat onze klantenservice dan een antwoord op al je vragen geven. Ons deskundige team van medewerkers heeft jarenlange ervaring en de benodigde knowhow om je vrijblijvend te adviseren.

HiFi Outlet is jouw one stop shop op het gebied van hifi, audio en video. Je kunt daarom ook voor alle bijpassende producten en accessoires, zoals een losse subwoofer, kabels en hoofdtelefoons, bij ons terecht. Ons assortiment blijft voortdurend groeien. Profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levertijden en een indrukwekkend geluid en bestel direct online!

Loading...