Stereo Versterkers

Versterker

Wanneer je een stereo of surround installatie wilt kopen, is een versterker het neusje van de zalm. Je kunt onder andere een digitale, transistor-, mosfet, buizen-, stereo of surround versterker kopen. Je keuze voor een goede versterker kun je op verschillende factoren baseren.

Een goede (stereo) versterker kopen

De stereo versterker (de geïntegreerde of de losse voor- en eindversterker) is de meest eenvoudige versterker, dan komt de digitale stereo versterker DAC met ingebouwde DA converter, een stereo receiver met ingebouwde tuner of een digitale meerkanaals A/V receiver voor de surroundweergave van filmgeluid, met internetradio en streamingmogelijkheden, die ook meteen als hdmi-hub dienstdoet. Je kunt daarnaast een tweede zone in huis van muziek voorzien en grote luidsprekers via bi-amping aansturen. Een surround versterker hoeft zijn voeding niet te delen met de tuner en de signalen worden niet beïnvloed door de elektronica van de tuner, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan.

Op het aantal Watts hoef je niet te letten. Deze zijn totaal niet met elkaar te vergelijken en leveren alleen maar verwarring op. Let wel op de aanwezigheid van een phono (analoge) aansluiting voor je platenspeler, toonregeling, source direct, de mogelijkheid om frontspeakers te bi-wiren of een luidspreker detector. Houd hierbij de impedantie van de speakers in de gaten. Komt deze overeen met de aanbevelingen van de fabrikant, om schade aan je versterker te voorkomen?

De beste versterker kopen

Je wilt natuurlijk de voor jou beste versterker kopen. Wat de beste versterker is, bepaal jij alleen. Draai je alleen LP’s en cd’s, dan is analoog afdoende, houd je van (HiRes) streamen via je computer of NAS dan is digitaal de oplossing. Maar misschien heb je hiervoor wel liever een losse streamer? Wat je ook kiest, ga in ieder geval voor de beste combinatie van superieur kwaliteitsvol geluid en natuurlijk design!

Bij HiFi Outlet kan zowel de beginnende audioliefhebber als de echte audiofreak een versterker kopen. Voor een klein of groot budget, je betaalt bij HiFi Outlet altijd de meest scherpe prijs en profiteert ook nog eens van snelle levertijden. Bovendien staat onze klantenservice voor jou en al je eventuele vragen klaar. Bekijk ons aanbod en bestel direct online!

Loading...