Tuners

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Losse tuner

Wanneer je een losse tuner zoekt om aan te sluiten op andere losse componenten, ben je bij av trader aan het juiste adres. In combinatie met een goede versterker en de juiste kabels geniet je zo immers van een beter geluid dan met een losse receiver, omdat omgevingsfactoren minder van invloed zijn.

Tuner moderner dan ooit

Een losse tuner is nog lang niet afgeschreven. Dankzij DAB en DAB+ kun je ook digitale radio-uitzendingen via de ether met een hoge geluidskwaliteit beluisteren. Je hebt namelijk minder kans op storingen, vervorming en ruis via het digitale signaal. Hiervoor heb je wel een moderne tuner nodig die dit ondersteunt. Een tuner met RDS kan naast kwalitatieve muziek ook extra informatie ontvangen en weergeven die de betreffende radiostations meesturen, zoals verkeersinformatie (RDS / EON). Deze informatie wordt weergegeven op het display, te denken valt aan de naam van artiesten en nummers en filemeldingen.

Ook zijn er tuners die je kunt synchroniseren met je thuiswerk zodat je kunt streamen via bijvoorbeeld Napster en Last.fm, of gebruik de USB-aansluiting om via je iPhone te luisteren.

Tuner versterker

Een ‘gewone’ receiver of tuner versterker heeft als voordeel dat hier al een tuner in geïntegreerd is. Omdat de huidige muziek nog steeds grotendeels in stereo wordt opgenomen, blijft de tuner versterker met twee speakers en eventueel een losse subwoofer mateloos populair onder diegenen die veel muziek luisteren.

Bekijk het aanbod tuners van HiFi Outlet online

Bij HiFi Outlet vind je tuners van de A-merken Audiolab, Music Hall, Onkyo, Parasound en Yamaha, dus ook voor de meest veeleisende muziekliefhebber hebben wij voldoende keuze.

Gaat je voorkeur niet uit naar een tuner versterker met enkel stereogeluid, maar wil je ook filmgeluid als bioscoopgeluid weer kunnen geven, kies dan voor een A/V receiver. Ook hierin heb je meer dan voldoende keuze bij av trader, evenals in bijpassende voor- en eindversterkers.

Je kunt iedere tuner (versterker) eenvoudig online bestellen via onze webshop. Dankzij onze snelle levertijden hoef je nooit lang te wachten op je bestelling, en dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Geniet deze week al van beter en helder geluid!

Loading...