Voor/eind Versterkers

Voorversterker

Stuur een eindversterker rechtstreeks aan met een professionele voorversterker. Zo worden alle inkomende signalen van verschillende bronnen met verschillende sterkte en impedantie juist ‘klaargezet’ voor de eindversterker, met de juiste uitgangsspanning en balans. De uitgangstrap van de DAC of cd-speler heeft het zo gemakkelijker. Ook voor extra analoge inputs, bronweergave, toon- en volumeregeling en kanaalbalansregeling is een voorversterker ideaal. Onmisbaar in ieder audio systeem!

Geïntegreerde versterker of gescheiden eind- en voorversterker?

Bij een voorversterker-eindversterker combinatie beïnvloeden de twee elkaar minder, waardoor de signaaldegradatie kleiner zal zijn en de geluidskwaliteit beter.

Voorversterker platenspeler

Een geïntegreerde voorversterker zorgt ervoor dat een platenspeler op een normale lijningang van de versterker aan te sluiten is. Heeft jouw audio systeem geen phono-ingang? Speciale phono-voorversterkers kunnen een platenspeler op een versterker zonder phono-ingang aansluiten, zoals een voorversterker voor je platenspeler van Music Hall, Pro-Ject of Parasound. Zo wordt het zwakke audiosignaal van de platenspeler beter omgezet. De geluidskwaliteit doet volledig recht aan je platencollectie.

Onze voorversterkers bekijken

Bekijk op je gemak de voorversterkers van onze vooraanstaande merken Audiolab, Music Hall, OPPO, Parasound, Pro-Ject, Rotel, Sennheiser en TEAC. Modellen met zowel aandacht voor de binnenkant als details aan de buitenkant. De producten van Audiolab bijvoorbeeld komen voort uit een enthousiasme voor muziek en frustratie over het ontbreken van echt goede audioapparatuur die niet te duur is en niet gevoelig voor het systeem waar het aan gekoppeld wordt.

Bekijk online de specs van onze voorversterkers, zoals multi-room en multi-zone installatie, een laag energieverbruik, geen clipping bij hogere niveaus of een Bluetooth-dongle. Zelfs een mobiele voorversterker vind je in ons assortiment. Ook accessoires zoals een hoofdtelefoon vind je in ons aanbod terug.

Eenvoudig online bestellen

Online bestellen bij HiFi Outlet is heel eenvoudig. Al voor een zeer aantrekkelijke prijs heb je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hifi, audio en video in huis. Onze levertijden zijn kort en onze service uitstekend. Heb je vragen over onze voorversterkers? Een deskundig team van medewerkers staat voor je klaar voor vrijblijvend advies en antwoord op al je vragen.

Vind online voorversterkers voor meer detail en een meer ruimtelijke weergave!

Loading...