In-Ear

In ear oordopjes

Voor tijdens het hardlopen, in combinatie met je mobiele telefoon of mp3-speler of gewoon om omgevingsgeluid weg te filteren, in ear oordopjes zijn ideaal. Omdat in ear headphones in de gehoorgang worden geplaatst, profiteer je van een nog betere geluidskwaliteit dan bij ear buds omdat omgevingsgeluiden nog slechter kunnen doordringen in je oren.

In ear headphones met verschillende technische kenmerken

Tussen in ear headphones kunnen grote verschillen zitten, niet alleen in prijs maar vooral ook in kwaliteit. Er zijn een aantal punten die je in je achterhoofd kunt houden wanneer je je gaat oriënteren op in ear oordopjes.

Zo zijn er ondertussen in ear oordopjes op de markt die draadloos zijn en met een Bluetooth connectie werken. Vooral in combinatie met je mobiele telefoon is dit erg praktisch omdat het bereik niet zo groot is. Ook een infraroodverbinding is mogelijk, al komt dit niet meer zo vaak voor omdat het bereik kleiner is en de zender en ontvanger ook nog eens in elkaars blikveld moeten liggen. De derde mogelijkheid is een in ear koptelefoon die met een radiosignaal werkt. Deze heeft een groter bereik, tot wel 100 meter.

Je kunt daarnaast letten op de noise-cancelling functie waarbij omgevingsgeluid geminimaliseerd wordt. Dat geldt ook voor een gesloten klankkast, waarbij je niet alleen minder last hebt van omgevingsgeluid maar je omgeving ook minder last heeft van jouw geluid.

Waarom je in ear koptelefoon bij hifi outlet bestellen?

Bij hifi outlet vind je in ear oordopjes met verschillende kenmerken en van meerdere vooraanstaande merken. Ga je voor een rijk basgeluid en een gecontroleerde beatrespons, een ergonomische pasvorm of een helder stereogeluid, een in ear koptelefoon met verschillende formaten oordopjes of de clip draagwijze? Wat je voorkeur ook heeft, bij hifi outlet slaag je gegarandeerd. Ook een mooi design van de in ear oordopjes kan voor net dat beetje extra luisterplezier zorgen.

Geniet van onze aantrekkelijk geprijsde in ear headphones, snelle levertijd, onze A-merken, vakkennis en professionele klantenservice. Heb je nog vragen over in ear headphones? We staan je graag te woord zodat jij helemaal op kunt gaan in je muziek of je telefoongesprekken, op straat, thuis of tijdens het sporten!

Loading...