Over-Ear

Over ear koptelefoon

De comfortabele over ear koptelefoon wint steeds meer terrein. Voor mobiel gebruik of in het vliegtuig, artiesten en sporters verbinden zich maar wat graag aan een flitsende over ear koptelefoon. Niet alleen het aansprekende design, maar natuurlijk ook de uitstekende technische kenmerken zorgen voor de toenemende populariteit. On ear headphones sluiten het oor namelijk bijna helemaal af voor omgevingsgeluid.

Verschillen tussen on ear headphones

Waar je bij aankoop van een over ear koptelefoon op kunt letten, is of je te maken hebt met een open of gesloten klankkast. Het is misschien niet altijd wenselijk dat mensen in je omgeving kunnen horen waar jij naar luistert.

Ook noise-cancelling of noise-reduction is iets om mee te nemen in je beslissing. Vooral in het vliegtuig of in de trein zorgt noise-cancelling ervoor dat je ondanks het omgevingsgeluid de volumeknop van je over ear koptelefoon niet op de hoogste stand hoeft te zetten, wat ook weer beter is voor je oren.

Daarnaast bestaan er inmiddels ook draadloze on ear headphones die in geluidskwaliteit niet onderdoen voor de bedrade koptelefoon. Over ear, maar ook andere headphones, maken hierbij verschil tussen draadloos via een infraroodverbinding, radiosignaal of Bluetooth, waarbij de laatste voor steeds meer mensen de voorkeur heeft.

Voor game- en filmliefhebbers zijn er tot slot nog de on ear headphones die surround geluid kunnen simuleren, zonder dat daarbij andere mensen gestoord worden.

Koptelefoon (over ear) online bij hifi outlet kopen

Bij hifi outlet  vind je een ruim assortiment on ear headphones, zodat er altijd eentje tussen zit die aan al je wensen en eisen voldoet, van een diepe bas en een loepzuiver geluid tot een lichtgewicht, gevoerde hoofdband, zacht ademende oorschelpen en fashionable details. Je profiteert bij aankoop niet alleen van de vele voordelen van je over ear koptelefoon, maar ook van de voordelen van het bestellen bij hifi outlet.

Onze toonaangevende service en jarenlange ervaring zorgen voor koopgemak, vakkennis, scherpe prijzen en een snelle levertijd. Ons aantrekkelijke assortiment groeit voortdurend en je vindt hier enkel producten van toonaangevende merken. Aan de kwaliteit van een koptelefoon, waaronder de on ear variant, stellen we hoge eisen zodat we jou als bezoeker alleen het beste bieden. Een over ear koptelefoon koop je immers niet iedere dag!

Loading...