Interlink

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Interlink kabel

Een interlink kabel lijkt een onbelangrijk onderdeel van je installatie, maar niets is minder waar. Een kabel kan bijvoorbeeld filterverwerking vertonen waardoor een mooie set ineens minder mooi klinkt. Een goede kabel hoor je niet. De keuze van de apparatuur behoort mede de keuze van de kabel te bepalen. Voor installaties met buizen kun je beter andere interlink kabels inzetten dan voor installaties met transistor apparatuur.

Welke interlink kabels zijn beter?

De dikte en de mate van afscherming van de interlink kabel bepalen onder andere de kwaliteit, de ruimtelijkheid en de diepte in het geluid. Bij meerdere aders moet iedere ader afzonderlijk geïsoleerd zijn. Een lage serieweerstand, lage zelfinductie, een middelmatige tot lage capaciteit (niet getwist) en een zo kort mogelijke lengte hebben een positieve werking op de kwaliteit van het geluid. De mantel moet vibraties dempen. Om het skin effect te verminderen, moeten audio interlinks daarnaast dun of plat zijn.

Teflon of natuurlijke materialen hebben de voorkeur boven kunststof, omdat kunststoffen het geluid vlakker en vetter maken. Zuiver gouden pluggen combineren de goede eigenschappen van zilver en koper: openheid, coherentie, een natuurlijke warmte, meer klankrijkdom, diversiteit, resolutie, natuurlijkheid en dynamiek.

Goede audio interlinks kopen

De beste interlink kabels zijn handgemaakt. Het vakmanschap en de kennis die in de productie gaan zitten, zorgen ervoor dat je geen signaalverlies lijdt. Of je nu een handgemaakte kabel koopt of een kant-en-klare kabel van een grote fabrikant, bij hifi outlet vind je enkel interlink kabels van vooraanstaande hifi merken. Onze audio interlinks zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit.

Al vele klanten gingen jou tevreden voor en bestelden een interlink kabel van HQ, IXOS of Silent Wire. Niet alleen onze producten van hoge kwaliteit, voor zowel hobbyisten als hifi fanaten, maar ook onze gunstige prijzen, korte levertijden en vriendelijke klantenservice worden als pluspunten ervaren.


Heb je specifieke vragen over een interlink kabel, de verschillen tussen onze verschillende kabels of het bestelproces? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij iedere stap in jouw zoektocht. Sluit in een handomdraai je apparatuur aan met onze kabels en wees verzekerd van jarenlang onbezorgd luisterplezier!

Loading...