Powercenter


Powercenter

Bij hifi outlet kun je een powercenter kopen van de gerenommeerde merken Monster en Oehlbach. Als je immers zojuist een nieuwe LCD tv hebt aangeschaft, wil je natuurlijk van het beste beeld en geluid blijven genieten.

De netspanning heeft al een hele weg afgelegd voordat deze bij je apparatuur aankomt. De kwaliteit is daardoor flink afgenomen. Radiogolven, elektromagnetische interferenties en andere invloeden hebben de netspanning vervuild. Ook mobiele telefoons, draadloze thuisnetwerken en bijvoorbeeld je koelkast dragen bij aan deze vervuiling. Vervolgens komt deze vervuilde netspanning rechtstreeks in je wandcontactdoos binnen. Een powercenter is dan de perfecte oplossing.

Monster powercenters

Monster is een toonaangevend merk op het gebied van powercenters. Dit stekkerblok maakt van vervuilde stroom schone stroom door alle negatieve neveneffecten van vervuilde stroom te elimineren, zoals jitter en sneeuw, wat ten goede komt aan de geluids- en beeldkwaliteit.

Een Monster powercenter is gemaakt van een speciaal keramisch materiaal dat niet gaat branden bij overspanning waardoor je apparatuur beschermd is. Daarnaast schakelt de Standby Killer functie je stroom af zodra een aangesloten apparaat op stand-by gaat. Voor een betrouwbare streaming en gaming ervaring!

Oehlbach powercenters

Een Oehlbach powercenter voldoet gegarandeerd aan de eisen die een echte High End gebruiker hieraan stelt. Met een combinatie van digitale (gefilterde) en analoge (ongefilterde) aansluitdozen die afzonderlijk van elkaar kunnen worden geschakeld heb je te maken met absoluut hoogwaardige kwaliteit.

Dankzij de USB-ingangen kun je ook mp3-spelers en tablets eenvoudig opladen. Dankzij faseaanduiding wordt een fase-correcte aansluiting gegarandeerd en wordt lekstroom effectief vermeden. Een speciale delay-functie voorkomt onaangename stroompieken. De duurdere modellen tonen zelfs je stroomverbruik. Altijd een stabiele stroomvoorziening met een Oehlbach powercenter, zelfs bij componenten met een hogere vermogensbehoefte!

Online een powercenter kopen

Perfect vervaardigde, meervoudige powercenters, daarvoor bent je bij hifi outlet aan het goede adres. En dankzij onze gunstige prijzen en snelle levertijden zijn de randvoorwaarden ook nog eens aantrekkelijk. Een powercenter kopen bij hifi outlet  zorgt daarom niet alleen nu maar nog vele jaren van een fijne (kijk- en luister)ervaring. Bekijk ons aanbod powercenters en bestel direct online of neem contact op met onze competente klantenservice voor vrijblijvend advies op maat!

Loading...