Speakerkabel

Luidsprekerkabel

Uiteraard wil je een luidsprekerkabel die zo min mogelijk negatieve invloed uitoefent op het geluid om een zo kristalhelder mogelijk geluid te ervaren. Het zal je dan vast bekend in de oren klinken dat de capaciteit en zelfinductie niet te groot mogen zijn en de weerstand zo laag mogelijk moet zijn. Korte kabels zijn beter dan lange en dikke (eventueel getwiste draden) beter dan dunne, omdat dunne luidsprekerkabels de dempingsfactor van de versterker beïnvloeden en het uitslingerverschijnsel versterken. Houd ook de overgangsweerstand bij de connectoren in de gaten.

Wil je geen hoorbaar kwaliteitsverlies, kies dan voor de High End bekabeling van hifi outlet Een goede luidsprekerkabel kan namelijk voor behoorlijk wat klankverschil zorgen. Je kunt bij ons enkel premium merken speakerkabel kopen uit het topsegment, namelijk König, Oehlbach en Silent Wire.

Een König, Oehlbach of Silent Wire speakerkabel kopen?

Door de dikke isolatielaag beschadigt de König luidsprekerkabel zelfs op de meest moeilijk te bereiken plaatsen niet. De handige aanduiding van polariteit, weinig Ohms, je wint zeker aan detaillering en controle.

Het al geruime tijd bestaande innovatieve Oehlbach noemt de levensduur (30 jaar garantie) en de pure beleving van geluid als haar grootste voordelen. De handgemaakte luidsprekerkabels van Silent Wire garanderen de beste prestaties.

Luidsprekerkabels online bestellen

Of je nu een echte kenner of hobbyist bent, een luidsprekerkabel kan wel degelijk verschil maken in hoe je jouw muziek beleeft. Het is dan ook een gevoelskwestie dus je zult verschillende meningen horen over welke speakerkabel vooral wel te kopen en welke juist niet. hifi outlet kun je op je gemak de verschillende specs bekijken. Door de handige functie ‘toevoegen aan vergelijking’ kun je alle luidsprekerkabels eenvoudig in één overzicht met elkaar vergelijken.

Je speakerkabel kopen bij één van de grootste specialisten op het gebied van hifi, audio en video geeft je nog meer voordelen. Zeer gunstige prijzen, een korte levertijd en een vakkundige klantenservice. Heb je vragen over een specifiek type luidsprekerkabel of over hoe online een speakerkabel kopen in zijn werk gaat? Ons team van vakkundige medewerkers staat tot je dienst. Wij stellen jouw shop- en luisterplezier boven alles!

Loading...