Subwoofer kabel

Subwoofer kabel

Een goede subwoofer kabel zorgt voor een strakkere bas uit je subwoofer, minder resonantie en minder achterblijvende bassen die te laat ingezet worden. Onderschat het belang van een goede subwoofer kabel dus niet.

De juiste lengte voor subwoofer kabels

De plaatsing van een subwoofer ten opzichte van de wanden en de vloer heeft een duidelijk effect op de laagweergave. De juiste plek zorgt voor de juiste akoestiek en het beste geluid. Houd rekening met de interactie van de subwoofer met de ruimte. Staande golven in de ruimte kunnen bepaalde frequenties versterken of verzwakken, wat niet te vergelijken is met de plaatsing van speakers die juist weer met reflecties te maken hebben. Je ontdekt de juiste plek vooral door te experimenteren en te luisteren. Hoe beter je subwoofer, des te minder essentieel is de juiste plek.

Voor je subwoofer kabels heeft de plaatsing invloed op de benodigde lengte van de kabels. Bij een draadloze subwoofer heb je uiteraard geen subwoofer kabels nodig.

Een subwoofer kabel kopen

Goed afgeschermde subwoofer kabels die beter in staat zijn het laag goed door te geven vind je bij hifi outlet, de specialist op het gebied van hifi, audio en video. Wij verkopen de merken IXOS, Oehlbach en QED, van instapmodellen tot ‘het echte werk’. Een excellente ruisonderdrukking, zuivere signaaloverdracht en stevige connectiviteit, Y-kabels speciaal om actieve subwoofers op AV-receivers aan te sluiten, een multi-award winnende subwoofer kabel of kabels met levenslange garantie, wat je wensen of eisen ook zijn, in het assortiment van av trader vind je vast en zeker iets van je gading.

De voordelen van hifi outlet 

Dankzij ons permanent groeiende assortiment met topklasse producten vind je in onze webshop voortdurend het nieuwste van het nieuwste. Onze snelle levertijden geven je de mogelijkheid om al binnen enkele werkdagen van jouw voordelige subwoofer kabel te profiteren. Kunnen wij niet direct uit voorraad leveren, dan vermelden wij dat altijd bij het desbetreffende product.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in hifi, audio en video. Geen vraag is ons te gek dus neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor nog meer voordeel.

Loading...