Meubels

Meubels & Stands kopen waar moet je op letten?

De belangrijkste vraag wanneer je een hifi meubel gaat kopen, is of je jouw hifi systeem het liefst wilt zien of uit het oog wilt hebben. Vervolgens komt je smaak aan de orde. Houd je van een strak design of een klassieke stijl? hifi outlet heeft voor ieder interieur een passend model.

Waar moet je op letten bij jouw aanschaf?

Wanneer je apparaten gebruikt waarbij veel hitte vrijkomt, is een hifi meubel met alleen maar deurtjes geen geschikte optie. Ook wanneer de apparaten met een afstandsbediening bediend worden, is een deurtje niet handig. Het nadeel van open vakken is echter dat alle kabels en andere randapparatuur, zoals stekkerdozen, zichtbaar zijn. Wanneer je grote, professionele apparatuur hebt, moeten de vakken diep genoeg zijn. Een standaard hifi meubel is slechts diep genoeg voor de gemiddelde apparatuur.

Hoeveel apparaten en hoeveel vakken heb je nodig? Een receiver, versterker, center speaker en blu-ray speler wil je waarschijnlijk in het zicht, in een ideale opstelling, cd’s, dvd’s en andere apparatuur wil je misschien liever achter deurtjes of in lades. Wanneer je van plan bent in de toekomst nog extra apparatuur of speakers toe te voegen, houd hier dan rekening mee bij je keuze voor het aantal vakken of deurtjes.

Een zwevend of hangend tv meubel ziet er uiteraard fantastisch uit aan je muur. Waar je rekening mee moet houden is of het hangend tv meubel geschikt is voor de hoeveelheid, en dan met name het gewicht, van je apparatuur. Twijfel je hierover, dan is een hifi meubel met pootjes waarschijnlijk een veiligere optie.

Jouw ideale (hangend) tv meubel in no time in huis

Betaalbaar, sterk en genoeg ruimte voor je apparatuur, dat zijn de kenmerken van onze meubels. Bij ieder hifi meubel zie je direct de specs. Zo weet je of het meubel voldoet aan de afmetingen van je apparatuur, en natuurlijk aan jouw wensen. Zoek je een specifiek model of een specifieke maat (hangend) tv meubel? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Ook bijbehorende apparatuur kun je natuurlijk direct online bestellen. av trader is het adres voor alles op het gebied van hifi, audio en video!

Loading...