Veilig bestellen

Is online winkelen veilig?
Absoluut! Het Thuiswinkel Keurmerk geeft aan dat wij ons hebben geconformeerd aan de regel- en wetgeving omtrent online winkelen. Dankzij de informatieplicht is het duidelijk met wie je zaken doet. Online betalen is ook 100% veilig via onze internetkassa met SSL beveiliging. Bovendien is je aankoop tot aan de deur verzekerd en heb je op iedere aankoop recht op 14 dagen herzieningstermijn. Online winkelen is dus zeer veilig en bovendien eenvoudig, voordelig en leuk!

Is online betalen veilig?
Ja, alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn 100% veilig en worden in een beveiligde webomgeving afgehandeld. Onze internetkassa werkt op basis van SSL-codeertechnieken en voldoet aan alle actuele veiligheidseisen. Online betalen is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en bovenal veilig.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
De persoonsgegevensverwerking is streng gereguleerd middels de wet bescherming persoonsgegevens. Lees onze privacy policy voor uitgebreide informatie omtrent je persoonsgegevens. In het kort betekent het dat wij je persoonsgegevens puur en alleen gebruiken voor een eenvoudige en vlotte afhandeling van je bestelling en onze administratie. Je gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt (tenzij je hier akkoord mee gaat, dit wordt je altijd nadrukkelijk van te voren gevraagd) en niet doorgegeven aan derden.

Loading...