Skullcandy Crusher Wireless (Refurbished) Zwart

Dit model is geretourneerd. Wij leveren dit product in de originele verpakking incl. alle accessoires en garantie. Het product is getest en is zo goed als nieuw.

Je muziek ervaren alsof je naast de uitvoerende staat, dat wil toch iedereen? Skullcandy heeft dat idee uitgewerkt en dat heeft de Crusher Wireless opgeleverd, een draadloze koptelefoon die je dé stereo-ervaring biedt. Met de draadloze Skullcandy Crusher koptelefoon hoor je de bas niet alleen, je voelt hem ook. De bas trilt in de oorschelpen, waardoor je de muziek intens beleeft. Via het schuifje op de oorschelp bepaal je zelf de hoeveelheid trillingen.

Dankzij zijn sterke accu kan hij tot maar liefst 40 uur mee. Als hij dan uiteindelijk leeg is, kun je drie dingen doen. Allereerst kun je hem met de meegeleverde micro-USB-kabel opladen. Als je onderweg bent, gaat dit misschien lastig, dus dan kun je altijd de 3.5 mm jackkabel (inclusief) aansluiten. Deze beschikt ook over bediening en een microfoon, want zonder batterij zijn die niet meer via je hoofdtelefoon te bedienen. De laatste optie is als het voorgaande niet gaat: vouw hem op en stop hem in zijn meegeleverde beschermhoes.

€ 149,00

€ 119,00

Prijzen zijn per stuk en incl. BTW

Beschikbaarheid: Levering in 3-4 werkdagen

Voel de Bass!!! - Films en muziek koment tot leven - Draadloos met Bluetooth - Noise Isolating - 2 jaar garantie - 14 dagen bedenktijd
  • Artikelnummer: Crusher-Refurbished
Loading...