Speakers

Speakers kopen waar moet je op letten?

Met de juiste speakers kun je alles net wat intenser beleven. Om een keuze te kunnen maken uit het enorme aanbod luidsprekers, is het van belang dat je bij jezelf nagaat waar je de speakers voor wilt gaan gebruiken. Alleen voor films en games of ook voor muziek? Ga je voor een speakerset met wat meer body of gaat jouw voorkeur uit naar kleine speakers, waardoor je wellicht wat van de dynamiek mist? Wil je graag streamen en zoek je daarom een draadloze speaker? Met of zonder docking of juist een netwerkspeaker? Je ziet het, al deze vragen hebben invloed op het aanbod speakers dat het beste aan jouw wensen voldoet.

Er is verschil tussen actieve luidsprekers, met versterker, en passieve luidsprekers. Let ook op de (laag) belastbaarheid en of ze alle tonen fullrange aankunnen. Sommige luidsprekers kunnen hogere vermogens met diepe bassen minder goed aan, waardoor je nog een extra subwoofer nodig hebt voor een vollere bassweergave (welke je uiteraard ook bij HiFi Outlet vindt). Kijk daarnaast naar handige extra’s als de ‘boost’ functie en de pole mount, en natuurlijk of je het uiterlijk en de grill mooi vindt. Speakers kopen kan er immers ook voor zorgen dat je een stukje design aan jouw interieur toevoegt!


Direct online speakers kopen

Bekijk op je gemak ons ruime assortiment. Je vindt er vele paradepaardjes en ‘award winning systems’. Welke speakers je ook besluit te kopen, bij HiFi Outlet kun je ervan uitgaan dat het geluid zeer goed is en de vervorming zeer laag. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, gaan jaren mee, en dat voor een scherpe prijs. Je kunt direct online bestellen!


Wij zien graag dat je tevreden bent. Naast onze snelle levertijden is ook onze professionele klantenservice voor ons erg belangrijk. Onze medewerkers zijn expert op het gebied van hifi, audio en video en adviseren je graag over de verschillende merken en modellen. Heb je een vraag over één van onze speakers of over online kopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord. Samen zorgen we voor de ultieme luisterervaring!

Loading...