Boekenplank modellen

Boekenplank speakers

Boekenplank speakers komen het beste tot hun recht in kleine ruimtes. Ze doen daar niet onder voor vloerstaande speakers.

Handig om te weten over boekenplank luidsprekers

Boekenplank luidsprekers kunnen perfect gecombineerd worden met een subwoofer. Voor kleinere speakers zijn deze sowieso essentieel maar ook voor grotere boekenplank speakers zijn subwoofers een nuttige aanvulling, anders mis je wat in de onderste frequenties, de lage bastonen, wat vooral bij films en games tot uiting zal komen. Er zijn ook speakers die een volledige full-range weergave aankunnen, dit zijn de neusjes van de zalm. Zorg altijd dat de belastbaarheid (het aantal Watt) in orde is voor de grootte van de ruimte.

Boekenplank speakers komen in verschillende groottes. Hoe kleiner de speaker, hoe kleiner de klankkast, en dat hoor je weer aan de geluidsweergave. Let bij je keuze goed op de diepte. Deze speakers worden vaak in de diepte gebouwd, maar misschien krijg je hierdoor problemen tijdens het plaatsen in de boekenkast. Het meest ideaal is plaatsing op een standaard; de ideale luisterhoogte en alle kabels netjes weggewerkt! Een muurbeugel zou ook nog een optie zijn. Houd daarbij rekening met het gewicht, want boekenplank luidsprekers kunnen aardig wat wegen. Ook muurbeugels vind je online bij hifi outlet .

2-weg of 3-weg speakers?

Met een 3-weg speaker wordt het midrange-signaal weggenomen van de hoogdriver en subwoofer, waardoor deze efficiënter zijn geluid kan produceren. De midrange wordt een stuk dynamischer omdat hier een aparte driver voor is, en het systeem kan meer belast worden omdat de hoogdriver en subwoofer het midrange-signaal niet meer voor hun rekening hoeven te nemen, waardoor er meer ruimte is om andere frequenties te versterken, zoals de bas. De overtuigende dipole speakers bootsen het bioscoopeffect na.

Een boekenplank speaker bestellen

Heb je ons totale assortiment speakers bekeken en ben je tot de conclusie gekomen dat een boekenplank speaker het beste bij jouw wensen aansluit? Plaats je bestelling dan eenvoudig online. Met onze snelle levertijden, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice proberen we het shoppen voor je zo plezierig mogelijk te maken. En vervolgens geniet je thuis ook nog eens van meesterlijke geluiden!

Loading...