Buiten speakers

Buitenspeakers

‘Gewone’ speakers van hout of MDF zijn niet geschikt voor buiten. Wanneer de fineerlaag ook maar een tikkeltje beschadigt en er condens of regen op de speakers neerslaat, werken ze niet meer naar behoren. Buitenspeakers zijn speciale speakers die weersbestendig zijn en zowel geschikt zijn voor buiten, op je patio, jacht of bij het zwembad, als in de badkamer.

Uv-bestendige kasten met een hoge impactweerstand en een robuust en corrosiebestendig beugel grille systeem van aluminium staan garant voor jarenlang luistergenot. Er zijn ook draadloze waterdichte speakers te koop die bijvoorbeeld met infrarood signalen of een batterij aangestuurd kunnen worden en die o.a. Bluetooth kunnen ontvangen.

Topklasse waterdichte speakers

Waterdichte speakers produceren vaak minder goed geluid, dit geldt echter niet voor de topklasse producten van av trader. In ons assortiment buitenspeakers vind je onder andere toonaangevende merken als Q Acoustics, KEF, Quadral en Yamaha. Een KEF speaker bijvoorbeeld kenmerkt zich door een vloeistofgekoelde, geanodiseerde aluminium dome tweeter, die een soepele hoge frequentie levert, de spuitgegoten, long throw woofer met lage vervorming en een rubberen surround voor een diepe, krachtige bas. De drivers werken naadloos samen en leveren de sonische perfectie waar KEF wereldwijd om bekendstaat.

Yamaha buitenspeakers zijn extreem duurzaam. De tweeter en woofer conussen zijn waterdicht, evenals het chassis, wat niet wordt beïnvloed door uv-straling, zeer lage of zeer hoge temperaturen. Ondanks alle technische input om de speakers weersbestendig te maken, klinken de speakers nog steeds erg helder met een zeer lage vervorming op hogere volumestanden.

Dankzij hun discrete ontwerp en indrukwekkende prestaties kunnen onze buitenspeakers ook prima binnen gebruikt worden, zowel in stereo als surround opstelling. Ook voor horecagelegenheden, zoals restaurants, en conferentiezalen vind je in ons assortiment geschikte waterdichte speakers.

Het gemak van online bestellen

In de gebruiksvriendelijke webshop van hifi outlet vind je niet alleen een ruim aanbod maar profiteer je ook van scherpe prijzen, snelle levertijden en een uitstekende klantenservice. Twijfel je of de buitenspeakers die je op het oog hebt wel aan te sluiten zijn op jouw hifi versterker? Onze specialisten weten met iedere hifi vraag raad! Neem daarom vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Geniet met een all-weather speaker waar je maar wilt van jouw lievelingsmuziek!

Loading...