Home Cinema sets

Home cinema set kopen

Alles wat je nodig hebt voor de beste film- en muziekervaring vind je in een professionele home cinema set. Welke set voor jou het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van of je een alles-in-één set wilt of juist losse componenten en of je bijvoorbeeld al een blu-ray speler hebt. Bij een alles-in-één set ben je wel beperkt in uitbreidingsmogelijkheden, aansluitingen en toekomstige functies.

Een los componenten systeem daarentegen beschikt over een A/V receiver met meerdere aansluitingen, waardoor je ook meerdere uitbreidingsmogelijkheden hebt voor bijvoorbeeld HD producten, een PlayStation, koptelefoon of extra speakers. Ook is in een los componenten systeem een speaker die stukgaat gemakkelijker te vervangen of een blu-ray speler die je voor 3D blu-ray wilt vervangen.

Een home cinema set kopen met meerdere features

Een home cinema set bestaat eigenlijk standaard uit een center speaker, vier satellietspeakers en een subwoofer, een zogenaamde 5.1 set, maar ook 2.1 of 7.1 is mogelijk. Je kunt ook een losse soundbar toevoegen om het geluid naar een nog hoger niveau te tillen. Voor een compleet surround effect kun je daarnaast een extra subwoofer toevoegen.

Daarnaast kun je een home cinema set kopen met allerlei aantrekkelijke features, zoals Smart TV en BD-live (hier heb je wel een netwerkaansluiting voor nodig), USB, blu-ray en 3D (hier moet je tv ook geschikt voor zijn) of ingebouwde WiFi voor AirPlay, Bluetooth of een docking station om draadloos muziek te streamen vanaf een mobiel apparaat. Ook voor achterluidsprekers (surround) of een subwoofer kun je voor draadloos kiezen, zonder gedoe met kabels, hierbij heb je echter meer kans op storingen. En een systeem met staande (zuil)luidsprekers geeft een voller geluid, maar neemt wel meer ruimte in

De beste home cinema

Wat de beste home cinema set is, is voor iedereen verschillend. Hoe groot is je woonkamer en hoe intens wil je de surround ervaring? Iedereen kan bij av trader een aantrekkelijk geprijsde home cinema set kopen met de allernieuwste technologische snufjes en prachtig gedetailleerd geluid. Hoge prestaties in een slank, modern design. Laat van elke film de volle explosie van geluid op je afkomen met een professioneel home entertainment systeem!

Loading...