Vloerstaande speakers

Vloerstaande speakers - luidsprekers van topmerken

Zuilspeakers of vloerstaande speakers zorgen met hun volle geluid en diepe bassen voor een fraai stereobeeld. Als frontspeakers in je thuisbioscoop zijn ze dan ook ideaal wanneer je een kamer van voldoende afmeting hebt. Voor kleine ruimtes hebben vloerstaande luidsprekers te veel power.

Dankzij het brede weergavegebied zijn vloerstaande speakers zowel voor muziek als film geschikt, zonder dat hiervoor een extra subwoofer nodig is. Vloerstaande speakers zijn verkrijgbaar als 2-weg, 2,5-weg en 3-weg systeem.

Vloerstaande luidsprekers van gerenommeerde merken

hifi outlet verkoopt vloerstaande luidsprekers van verschillende vooraanstaande merken, zoals Bowers & Wilkins, Focal en Wharfedale. Staande luidsprekers van een hoog kaliber met spraakmakende technologieën en prestaties en spraakmakend aantrekkelijke prijzen!

Een losgekoppelde dubbele dometweeter voor kraakheldere hoge frequenties, een vervormingsvrije basrespons, slanke verpakking, antiresonantieplug, bi-wiring en bi-amplificatie, vocale helderheid, 3-dimensionale beeldvorming en een stijlvol design dat bovendien visueel de aandacht trekt. Er zijn verschillende kenmerken die de doorslag kunnen geven wanneer je op zoek bent naar vloerstaande speakers.

Onze verschillende modellen vloerstaande luidsprekers beschikken stuk voor stuk over technologische hoogstandjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de award winnende Q Acoustics 2050i? Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

De voordelen van staande luidsprekers van hifioutlet

Bij hifi outlet profiteer je bij aankoop van staande luidsprekers van allerlei voordelen:

Wij zijn een jonge, dynamische webshop met een permanent groeiend, regelmatig wisselend assortiment vloerstaande speakers.

Onze toonaangevende topproducten bevinden zich stuk voor stuk in het topsegment.
Dankzij onze snelle levertijden kun je al binnen enkele werkdagen van je vloerstaande speakers genieten. Afhalen op afspraak is ook mogelijk.Wij zijn gespecialiseerd in hifi, audio en video. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis kan onze professionele klantenservice je uitstekend van dienst zijn voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Scherpe prijzen en veilige betaalmiddelen. Ook hebben we altijd een aantrekkelijke hifi dagdeal, dus houd onze website in de gaten!Digitaal shoppen bij hifi outlet is aantrekkelijk, overzichtelijk en plezierig dankzij de vele moderne features zoals het online vergelijken van producten. Ervaar het zelf!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor nog meer voordeel of bestel je vloerstaande luidsprekers direct online!

Loading...