Streaming

Streaming Audio kopen waar moet je op letten?

Geniet waar je maar wilt van je favoriete muziek met wireless speakers. Deze actieve speakers hebben een ingebouwde versterker waarmee je heel eenvoudig muziek van bijvoorbeeld jouw tablet of smartphone via Spotify af kunt spelen. Er zijn drie soorten draadloze luidsprekers: Bluetooth, WiFi en AirPlay speakers.

Het verschil tussen Bluetooth, AirPlay en WiFi speakers

Een Bluetooth speaker kun je overal mee naartoe nemen. Zolang deze binnen 10 meter van je smartphone of tablet blijft, kun je hier muziek op afspelen.AirPlay speakers zijn alleen in combinatie met de mobiele apparaten van Apple te gebruiken, zoals een iPhone of iPod. AirPlay is alleen in en rondom huis te gebruiken omdat zowel de speakers als de muziekbron zich in hetzelfde draadloze netwerk moeten bevinden. Ook heb je hiervoor een bepaalde versie van het IOS besturingssysteem nodig, waarmee je eveneens de AirPlay speakers kunt besturen.WiFi speakers, ook wel multi-room speakers genoemd, zijn te gebruiken in combinatie met alle apparaten die zich in hetzelfde draadloze netwerk in en rondom je huis bevinden. De WiFi speakers zijn eenvoudig uit te breiden met meerdere speakers, zodat je in iedere hoek van je huis muziek kunt beluisteren.

Streaming audio producten bestellen

Uit bovenstaande drie manieren om muziek te beleven, heb je nu een keuze kunnen maken. Maar dan ben je er nog niet. Denk ook eens na over de features die je graag op je streaming audio producten zou willen hebben, zoals een docking station voor je iPhone, een cd-speler of afstandsbediening. En wanneer je bijvoorbeeld voor een Sonos speakerset gaat, moet je het speciale SonosNet netwerk integreren in je thuisnetwerk. Kortom, bij draadloze luidsprekers komt meer kijken dan een mooi design.

Ban de draden uit je huis en vul je huis met de heldere klanken van deze topklasse producten. Ga je voor compact en draagbaar, een stevige bas en een groot bereik of stijlvolle, hoogwaardige afwerking? Of je nu voor Bluetooth, WiFi of AirPlay speakers kiest, je kunt al onze streaming audio producten direct online bestellen voor een scherpe prijs. Ga voor een perfecte geluidsweergave met onze krachtig en strak klinkende wireless speakers!

Loading...