Bluetooth/Airplay speakers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bluetooth/Airplay speaker

hifi outlet is overtuigd van het gemak van een Bluetooth- of Airplayspeaker. Bij ons kun je dan ook Bluetooth- of Airplayspeakers kopen van verschillende merken.

Het gemak van streamen via Bluetooth of Airplay

Heb je behoefte aan bewegingsvrijheid? Dan is een speaker uitgerust met Bluetooth de beste keuze. Je streamt het geluid van je smartphone tablet of laptop direct naar de speaker. Is die speaker ook nog voorzien van een accu dan ben je volledig draadloos. Hebben je telefoon en speaker de NFC technologie ingebouwd? Dan breng je de Bluetooth verbinding makkelijk tot stand door middel van één aanraking. “Bluetooth apt-X”, is de Bluetoothspeaker die je op het oog hebt ook uitgerust met deze technologie, dan zal je een nog betere geluidskwaliteit ervaren. Bluetooth apt-X zorgt er namelijk voor dat je lossless bestanden kan streamen. Kortom, met Bluetooth apt-X hoor je degelijk het verschil in de geluidskwaliteit.

Er zijn zo veel verschillende technologieën, maar wat is Airplay eigenlijk? Airplay is een technologie van Apple welke werkt via het draadloze netwerk. Je streamt eenvoudig muziek vanaf je Apple devices: iPhone, iPod, iPad of MAC muziek naar een Airplayspeaker via het Wifi netwerk. Maar ook via iTunes in Microsoft Windows kunt u streamen via Airplay. Hierdoor speelt u eenvoudig muziek van cd-kwaliteit af via jouw Airplayspeaker.

Online je Bluetooth of Airplay speaker kopen

Ben je ook overtuigd van het gemak van het streamen via Bluetooth of Airplay? Bij hifi outlet tref je verschillende vooraanstaande merken aan zoals Bowers & Wilkins, Denon, Focal, Harman/Kardon, JBL, Pioneer, Q-acoustics, TEAC en Yamaha deze modellen blinken uit door hun functionaliteit, gebruiksgemak en geluidskwaliteit. Je kunt je favoriete speaker direct online bestellen zodat je binnen enkele werkdagen al geniet van een fantastische geluidskwaliteit.

Loading...