Netwerk speakers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wifi/Multiroom Speaker

Ben je op zoek naar een Wifi- of Multiroomspeaker? Dan ben je bij hifi outlet aan het juiste adres om een systeem te vinden waarmee je je hele huis met muziek vult.

Je hele huis gevuld met muziek met een wifi- of multiroomspeaker

Wil je overal in huis muziek kunnen beluisteren? Dan is een multiroom-systeem wellicht de oplossing voor jou. Vanuit een app bedien je meerdere ruimtes waardoor je overal dezelfde muziek kunt streamen, natuurlijk kun je per kamer ook verschillende nummers afspelen. Het multiroomsysteem werkt via het Wifi netwerk. Sommige systemen beschikken over speakers en componenten die zowel met Bluetooth als Wifi zijn uitgerust. Het voordeel van de Bluetooth functionaliteit is wanneer de app een dienst niet ondersteunt, je de muziek alsnog kan afspelen maar dan via Bluetooth.

Eenvoudig streamen via het Wifi netwerk? Dan is een Wifi speaker echt iets voor jou. Een Wifi speaker is vaak een stand-alone speaker. Dit wil zeggen dat je muziek via het netwerk alleen naar deze speaker kan streamen, in tegenstelling tot een multiroomspeaker, waarbij je muziek naar meerdere zones kan streamen. Het voordeel van een Wifi speaker ten opzichte van een Bluetooth speaker is dat je niet zoveel rekening met de afstand hoeft te houden. Je kunt vanaf elke plek in huis, waar je Wifi ontvangst hebt, de speaker aanzetten.

Online je Wifi- of Multiroomspeaker kopen

Ben je overtuigd van het gemak van een Wifispeaker? Of wil je je hele huis met geluid vullen door middel van een multiroomsysteem? Bij hifi outlet hebben wij hier verschillende oplossingen voor met vooraanstaande merken. Je bestelt bij ons heel eenvoudig je favoriete producten, deze zijn in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar waardoor je binnen enkele dagen al optimaal van het gemak en de kwaliteit van deze speakers kunt genieten.

Loading...